Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Catania Airport

Bent u van plan om uw vakantie op het eiland Sicilië door te brengen? Reserveer dan nu uw huurauto op Alamo.nl bij de verhuurlocatie in Catania en ontdek comfortabel en voordelig de schoonheid van het eiland. Een auto huren in Catania bij Alamo.nl is altijd inclusief ongelimiteerd kilometers. U kunt dus zoveel van het eiland zien als u wilt! Bovendien zijn de benodigde verzekeringen inclusief en koopt u voor slechts €3,50 per dag uw eigen risico af. Wilt u zeker zijn van een huurauto wacht dan niet tot het laatste moment, zeker in het hoogseizoen zijn er dan vaak geen huurauto’s meer beschikbaar.

Lees meer

Beleef Catania en omgeving met een Alamo huurauto

Catania is na Palermo de grootste stad van het eiland Sicilië. Het eiland maakt deel uit van Italië en is tevens de thuishaven van de actieve vulkaan Etna. De vulkaan ligt op zo’n dertig kilometer rijden vanaf Catania en is zeker de moeite waard om te bezoeken als hij slaapt! Catania kent veel mooie pleinen en kathedralen, waarbij u zeker de kathedraal van Catania niet moet overslaan. Daarnaast bezit Catania de meeste theaters van het eiland. Als u van theater, dans of muziek houdt is deze stad dus een absolute aanrader om te bezoeken.

Tip van een Alamo.nl medewerker

De kustlijn van het eiland bedraagt ongeveer duizend kilometer. Aangezien u bij Alamo.nl een auto huurt met ongelimiteerd aantal kilometers, kunt u een prachtige roadtrip maken langs de kust, waarbij u steden als Palermo en Trapani bezoekt. Geniet tijdens uw reis van de vele uitzichtpunten en van het relaxte zuid-Italiaanse leven. Reserveer vandaag nog uw huurauto via Alamo.nl.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Catania?

√ Als u uw huurauto vooraf reserveert bent u verzekerd van een huurauto.
√ Een auto huren in Catania doet u inclusief een ongelimiteerd aantal kilometers.
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief.
√ U kunt uw eigen risico al voor €3,50 per dag afkopen bij Alamo.nl.
√ Lokale- en luchthavenbelastingen zijn inclusief.

Ophaalpunt in Catania

Wilt u een auto huren in Catania? Maak dan boeking in vier eenvoudige stappen of vraag een vrijblijvende offerte aan. Onze medewerkers staan voor u klaar. Als u aankomt op de luchthaven van Catania, volg dan de borden naar de balie van Enterprise. Dit is een Drive Alliance Partner en hier tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw Alamo huurauto. U vakantie op het schitterende eiland kunt beginnen.

 Contactinformatie

CATANIA AIRPORT
AEROPORTO FONTANAROSSA
CATANIA, 95121 Italië

  0039095346893

 Openingstijden

Maandag:
8:00 - 23:59
Dinsdag:
8:00 - 23:59
Woensdag:
8:00 - 23:59
Donderdag:
8:00 - 23:59
Vrijdag:
8:00 - 23:59
Zaterdag:
8:00 - 23:59
Zondag:
8:00 - 23:59
  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.