Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Catania Airport

Bent u van plan om uw vakantie op het eiland Sicilië door te brengen? Reserveer dan nu uw huurauto op Alamo.nl bij de verhuurlocatie in Catania en ontdek comfortabel en voordelig de schoonheid van het eiland. Een goedkope auto huren in Catania bij Alamo.nl is altijd inclusief ongelimiteerd kilometers. U kunt dus zoveel van het eiland zien als u wilt! Bovendien zijn de benodigde verzekeringen inclusief en koopt u voor slechts €3,50 per dag uw eigen risico af. Wilt u zeker zijn van een huurauto wacht dan niet tot het laatste moment. Zeker in het hoogseizoen zijn er dan vaak geen huurauto’s meer beschikbaar.

Lees meer

Auto huren in Catania

U kunt een auto huren in Catania en van de stad en indrukwekkende omgeving genieten. Catania is na Palermo de grootste stad van het eiland Sicilië. Het eiland maakt deel uit van Italië en is tevens de thuishaven van de actieve vulkaan Etna. De vulkaan ligt op zo’n dertig kilometer rijden vanaf Catania en is zeker de moeite waard om te bezoeken als hij slaapt. U huurt bij Alamo.nl altijd een veilige en betrouwbare huurauto. Bij de autoverhuurlocatie in Catania wordt de auto bijvoorbeeld zeer grondig gereinigd en gedesinfecteerd.

Tip van een Alamo.nl medewerker

De kustlijn van het eiland bedraagt ongeveer duizend kilometer. Aangezien u bij Alamo.nl een auto huurt met een ongelimiteerd aantal kilometers, kunt u een prachtige roadtrip maken langs de kust, waarbij u steden als Palermo en Trapani bezoekt. Geniet tijdens uw reis van de vele uitzichtpunten en van het relaxte zuid-Italiaanse leven. Een auto huren in Catania gaat gemakkelijk en eenvoudig via onze website. Als u vragen heeft staat onze customer service voor u klaar.

Voordelen Alamo.nl autoverhuur

√ Een auto huren in Catania doet u inclusief een ongelimiteerd aantal kilometers.
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief.
√ U kunt uw eigen risico al voor €3,50 per dag afkopen bij Alamo.nl.
√ Lokale- en luchthavenbelastingen zijn inclusief.
√ 30 jaar ervaring in autohuur en een goed bereikbare klantenservice.

Ophaalpunt in Catania

Wilt u een auto huren in Catania? Maak dan boeking in vier eenvoudige stappen of vraag een vrijblijvende offerte aan. Onze medewerkers staan voor u klaar. Als u aankomt op de luchthaven van Catania, volg dan de borden naar de balie van Enterprise. Dit is een Drive Alliance Partner en hier tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw Alamo huurauto. Heeft u tijdens uw vakantie een probleem buiten openingstijd? Neem dan contact met ons op via ons noodnummer. Een van onze eigen medewerkers neemt dan de telefoon voor u op.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
CATANIA AIRPORT
AEROPORTO FONTANAROSSA
CATANIA, 95121 Italië

  0039095346893
Maandag:
8:00 - 23:00
Dinsdag:
8:00 - 23:00
Woensdag:
8:00 - 23:00
Donderdag:
8:00 - 23:00
Vrijdag:
8:00 - 23:00
Zaterdag:
8:00 - 23:00
Zondag:
8:00 - 23:00

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •