Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Palermo Airport

Gaat u binnenkort op vakantie naar Sicilië? Dan kunt u via Alamo.nl voordelig een auto huren in Palermo. Het eiland Sicilië maakt deel uit van Italië en is tevens de thuishaven van de actieve vulkaan Etna. Palermo is de hoofdstad van Sicilië en ligt in het zuiden van het eiland. Met een huurauto kunt u het prachtige landschap van het eiland ontdekken. Gaat u met uw partner op vakantie? Dan kunt u kiezen voor een Economy Car zoals de Renault Clio. Wanneer u met het hele gezin reist, is het mogelijk om een grotere auto te huren, zoals een Volkswagen Touran of een Opel Zafira. Een kinderzitje kunt u eenvoudig via onze site bijboeken.

Lees meer

Beleef Palermo en omgeving met een Alamo huurauto

De naam Palermo is afkomstig van het Griekse woord Panormos, dat haven betekent. Naast havenstad staat de stad ook bekend als universiteitsstad. De stad heeft een rijke geschiedenis, die duidelijk zichtbaar is. Het neoklassieke theater Teatro Politeama en Teatro Massimo, het grootste operagebouw van Italië, zijn aanraders om te bezoeken. Aan het indrukwekkende Piazza della Vittoria zijn diverse historische bezienswaardigheden te zien, waaronder het mooie Palazzo dei Normanni. Dit paleis is hoofdzakelijk gebouwd in renaissance stijl. Verder bevinden zich verspreid door de stad een vele andere pleinen, musea, kathedralen en paleizen.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Het stadse leven van Palermo vormt een duidelijk contrast met de gemoedelijke dorpjes die u elders op het eiland aantreft. Met Alamo.nl kunt u een huurauto huren met een ongelimiteerd aantal kilometers. Zo heeft u de vrijheid om de omgeving van Palermo te ontdekken. Laat u verrassen door de afwisselende plekken. Breng ook een bezoek aan de andere steden van Sicilië, zoals Catania en Trapani. Reserveer uw huurauto via Alamo.nl en geniet van het prachtige eiland.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Palermo?

√ Als u uw huurauto vooraf reserveert bent u verzekerd van een huurauto
√ Ongelimiteerd aantal kilometers
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ U kunt uw eigen risico al voor €3,50 per dag afkopen bij Alamo.nl
√ Een auto huren in Palermo vanaf 19 jaar

Ophaalpunt in Palermo

Als u aankomt op de luchthaven van Palermo kunt u uw koffers ophalen bij de bagageband en vervolgens de borden volgen naar de balie van Enterprise (dit is een Drive Alliance Partner). Hier tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw Alamo huurauto.

 Contactinformatie

PALERMO AIRPORT
SERVICED BY ENTERPRISE
CINISI PALERMO, 90045 Italië

  00390917044013

 Openingstijden

Maandag:
8:00 - 23:59
Dinsdag:
8:00 - 23:59
Woensdag:
8:00 - 23:59
Donderdag:
8:00 - 23:59
Vrijdag:
8:00 - 23:59
Zaterdag:
8:00 - 23:59
Zondag:
7:00 - 23:59
  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.