Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Palermo Airport

Gaat u binnenkort op vakantie naar Sicilië? Dan kunt u via Alamo.nl goedkoop een auto huren in Palermo. Het eiland Sicilië maakt deel uit van Italië. Palermo is de hoofdstad van Sicilië en ligt in het zuiden van het eiland. Met een huurauto kunt u het prachtige landschap van het eiland ontdekken. Gaat u met uw partner op vakantie? Dan kunt u kiezen voor een Economy Car. Wanneer u met het hele gezin reist, is het mogelijk om een grotere autoklasse te huren, u rijdt dan bijvoorbeeld in een Volkswagen Touran of een Opel Zafira. Zelfs een 7 persoons auto huren behoort tot de mogelijkheden. Een kinderzitje kunt u eenvoudig via onze site bijboeken.

Lees meer

Een auto huren in Palermo

U kunt een auto huren in Palermo en eerst een paar dagen van de stad en directe omgeving genieten. Palermo heeft een rijke geschiedenis die duidelijk zichtbaar is. Aan het indrukwekkende Piazza della Vittoria zijn diverse historische bezienswaardigheden te zien, waaronder het mooie Palazzo dei Normanni. Heeft u genoeg gezien? Maak dan een roadtrip over het eiland. Met uw eigen huurauto bepaald u zelf waar u gaat en staat en hoelang u daar blijft. U heeft dus alles in eigen hand en gaat altijd veilig de weg op. De huurauto’s worden namelijk zeer grondig gereinigd en gedesinfecteerd.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Het stadse leven van Palermo vormt een duidelijk contrast met de gemoedelijke dorpjes die u elders op het eiland aantreft. Bij Alamo.nl kunt u een auto huren in Palermo met altijd ongelimiteerde kilometers. Zo heeft u de vrijheid om de omgeving te ontdekken. Laat u verrassen door de afwisselende plekken. Breng ook een bezoek aan de andere steden van Sicilië, zoals Catania en Trapani. Reserveer uw huurauto via Alamo.nl en geniet van het prachtige eiland. Bovendien zijn alle benodigde verzekeringen inclusief, zodat u 100% zorgeloos kunt genieten.

Voordelen van Alamo.nl

√ Huur altijd met een ongelimiteerd aantal kilometers.
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief.
√ U kunt uw eigen risico al voor €3,50 per dag afkopen bij Alamo.nl.
√ Een auto huren in Palermo kan vanaf 19 jaar.
√ 30 jaar ervaring in auto huur en een goed bereikbare klantenservice.

Ophaalpunt in Palermo

Als u aankomt op de luchthaven van Palermo kunt u uw koffers ophalen en vervolgens de borden volgen naar de balie van Enterprise. Hier tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw huurauto. Wilt u ook een auto huren in Palermo, maar twijfelt u nog? Vraag dan eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Heeft u tijdens uw vakantie een probleem buiten openingstijd? Neem dan contact met ons op via ons noodnummer. Een van onze eigen medewerkers neemt dan de telefoon voor u op.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
PALERMO AIRPORT
VIA AEROPORTO
CINISI PALERMO, 90045 Italië

  00390917044013
Maandag:
8:00 - 23:59
Dinsdag:
8:00 - 23:59
Woensdag:
8:00 - 23:59
Donderdag:
8:00 - 23:59
Vrijdag:
8:00 - 23:59
Zaterdag:
8:00 - 23:59
Zondag:
8:00 - 23:59

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.