Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Bologna Airport

Bent u van plan om een rondreis door het noorden van Italië te maken? Reserveer dan nu uw huurauto op Alamo.nl en haal uw auto op, op één van de twee verhuurlocaties in Bologna. Een auto huren in Bologna is via Alamo.nl snel en gemakkelijk geregeld. Alamo heeft in Bologna een verhuurlocatie op het vliegveld en een verhuurlocatie bij het centraal station. Bij Alamo.nl kunt u altijd een ongelimiteerd aantal kilometers rijden en zijn de benodigde verzekeringen inclusief in het voordelige prijstarief. Bovendien kunt u voor slechts €3,50 per dag uw eigen risico afkopen.

Lees meer

Ontdek Bologna en omgeving met een Alamo huurauto

Bologna is een noordelijk gelegen stad in Italië. De stad ligt centraal en is daarom de ideale startplek als u een rondreis door het noorden van het land wilt maken. Bologna is nog niet bekend met het fenomeen massatoerisme. Desalniettemin heeft de stad u veel cultuur te bieden. Het feit dat de stad in 2000 de culturele hoofdstad van Europa was bewijst dit. Breng als u in Bologna bent zeker een bezoek aan de Basiliek van Sint-Jacobus de Meerdere. Op ongeveer een uurtje rijden met uw huurauto vanaf Bologna ligt het nationaal historisch park van Monte Sole. Hier kunt u heerlijk wandelen, mountainbiken en paardrijden. Vergeet niet om ‘s avonds een echte spaghetti Bolognese te eten in één van de vele restaurants.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Bologna is een uitstekend startpunt van uw rondreis door noord-Italië. Rijd met uw Alamo.nl huurauto vanaf Bologna via Venetië naar Milaan. Vergeet onderweg niet van het Italiaanse landschap te genieten. Eindig uw reis vervolgens in Turijn. Als u wilt kunt u hier uw huurauto inleveren. Neem voor meer informatie met betrekking tot een ‘one-way’ contact op met één van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Bologna?

√ Een auto huren in Bologna is inclusief de benodigde verzekeringen.
√ U kunt uw eigen risico voor slechts €3,50 per dag afkopen.
√ Geen extra toeslag voor extra kilometers.
√ Als u vooraf uw huurauto reserveert, bent u verzekerd van een huurauto op locatie.

Waar kan ik een auto huren in Bologna?

Als u arriveert op de luchthaven van Bologna, volg dan de borden naar de Enterprise balie (dit is een Drive Alliance Partner). Hier tekent u het huurcontract waarna u de sleutels van uw Alamo huurauto ontvangt. In Bologna kunt u er ook voor kiezen om uw huurauto op te halen bij het centraal station van Bologna. U volgt hier eveneens de borden naar  de Enterprise balie. Wilt u een auto huren in Bologna? Vraag een vrijblijvende autohuur offerte aan via onze website.

 Contactinformatie

BOLOGNA AIRPORT
VIA DEL TRIUMVIRATO 84
BOLOGNA, 40132 Italië

  00390516472128

 Openingstijden

Maandag:
8:00 - 23:00
Dinsdag:
8:00 - 23:00
Woensdag:
8:00 - 23:00
Donderdag:
8:00 - 23:00
Vrijdag:
8:00 - 23:00
Zaterdag:
8:00 - 23:00
Zondag:
8:00 - 23:00
  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.