Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Bologna Airport

Wilt u een auto huren in Bologna om een rondreis te maken door het noorden van Italië? Reserveer dan nu uw huurauto via Alamo.nl op één van de twee verhuurlocaties in Bologna. Alamo heeft in Bologna een verhuurlocatie op het vliegveld en een verhuurlocatie bij het centraal station. Als kiest voor een voordelige huurauto, zijn de verzekeringen, belasting en ongelimiteerde kilometers opgenomen in het tarief. U hoeft u zich hier dus geen zorgen meer over te maken tijdens uw vakantie.

Lees meer

Ontdek Bologna en omgeving met een Alamo huurauto

Een goedkope auto huren in Bologna is altijd inclusief ongelimiteerd kilometers. Bologna is een noordelijk gelegen stad in Italië en door de centrale ligging een ideale uitvalsbasis voor uw vakantie. Op ongeveer een uurtje rijden met uw huurauto vanaf Bologna ligt bijvoorbeeld het nationaal historisch park van Monte Sole. Hier kunt u heerlijk wandelen, mountainbiken en paardrijden. Het voordeel van een huurauto is dat u enkel met uw eigen reisgezelschap onderweg bent en uw eigen route en tempo kunt bepalen.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Bologna is een uitstekend startpunt van uw rondreis door noord-Italië. Rijd met uw Alamo.nl huurauto vanaf Bologna via Venetië naar Milaan. Vergeet onderweg niet van het Italiaanse landschap te genieten. Eindig uw reis vervolgens in Turijn. Wilt u een auto huren in Bologna, maar deze liever op een andere locatie in Italie inleveren? Dat kan. U maakt dan een one-way. Het voordeel is dat u dan niet hoeft terug te rijden naar uw beginpunt. Ook mag u met uw huurauto diverse grenzen oversteken.

Waarom via Alamo.nl een auto huren?

√ Een auto huren in Bologna is inclusief de benodigde verzekeringen.
√ U kunt uw eigen risico voor slechts €3,50 per dag afkopen.
√ Altijd een comfortabele huurauto die aan al uw wensen voldoet.
√ Lokale en luchthaven toeslagen zijn inbegrepen.
√ Keuze uit de autoverhuur locatie op het vliegveld en op het treinstation.
√ 24/7 noodnummer, waardoor u altijd iemand kan bereiken in geval van nood.
√ Eenvoudig de grens over naar andere landen in Europa. Bijvoorbeeld naar Kroatië, Oostenrijk of Spanje.

Waar kan ik een auto huren in Bologna?

Als u arriveert op de luchthaven van Bologna, volg dan de borden naar autoverhuurders. Meldt u vervolgens bij de balie van Enterprise. Hier tekent u het huurcontract waarna u de sleutels van uw Alamo huurauto ontvangt. U kunt ook een auto huren in Bologna en deze ophalen op het treinstation van Bologna. Ook een grondig gereinigde auto huren in Bologna? Maak dan direct een boeking en profiteer van de voordelige huurauto tarieven.

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
BOLOGNA AIRPORT
VIA DEL TRIUMVIRATO 84
BOLOGNA, 40132 Italië

  00390516472128
Maandag:
8:00 - 21:00
Dinsdag:
8:00 - 21:00
Woensdag:
8:00 - 21:00
Donderdag:
8:00 - 21:00
Vrijdag:
8:00 - 21:00
Zaterdag:
8:00 - 21:00
Zondag:
8:00 - 21:00

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.