Logo Alamo.nl

Inloggen

Nieuws

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste trends en nieuws omtrent autohuur. Ook informatie over de autoverhuurlocaties, service en de huurauto’s van Alamo.nl delen wij regelmatig met u. Daarnaast raden wij u aan u gratis in te schrijven voor onze nieuwsbrief, zodat u altijd op de hoogte bent.

Vakantiebeurs 2023

De USA is een land van big, bigger, biggest. Het land van ongekende mogelijkheden om naar en in te reizen en nog steeds nummer één als het gaat om intercontinentale vakanties. Daarom kan een grootse aanwezigheid op de Vakantiebeurs van een USA Paviljoen niet ontbreken. Van 12 t/m 15 januari staat Alamo.nl op de Vakantiebeurs met een eigen stand.

het gezicht achter uw boeking

Het gezicht achter uw boeking

Uw autohuur boeking is bij ons in goede handen. Wie is “ons” vraagt u zich misschien af? Wij zijn Target Travel Services en al meer dan 30 jaar een officieel boekingskantoor voor uw Alamo huurauto. Dat doen we via Alamo.nl. Uiteraard wordt uw reservering zorgvuldig en professioneel afgehandeld door ons customer service team, maar het is belangrijk dat u weet wie het gezicht is achter uw boeking.

Tolwegen in Amerika zijn kinderspel met de TollPass

Stelt u zich het volgende voor, u rijdt op een snelweg en ziet een tolstation in de verte. Haastig gaat u op zoek naar wat klein geld of uw pinpas, maar hoeveel kost deze tolweg eigenlijk? Tolwegen kunnen voor best wat stress zorgen en daar brengt Alamo graag verandering in. Met de TollPass worden de tolwegen in Amerika kinderspel.

Boek nu je huurauto, betaal later

Boek nu, betaal later!

Bij Alamo.nl kunt u al meer dan 30 jaar zorgeloos een auto huren. Het geeft rust als u weet dat deze zaken goed en professioneel geregeld zijn. Waar u ook heen wilt, Alamo.nl biedt wereldwijde autohuur aan.

auto zonder risico

Reserveer uw auto zonder risico

Juist omdat u uw eigen vrijheid en flexibiliteit altijd behoudt. Wilt u uw huurauto alvast reserveren voor het goedkoopste tarief, nu er nog voldoende beschikbaarheid is? Wacht niet tot de prijzen stijgen, maar reserveer zo snel mogelijk uw auto zonder risico! Wij leggen u uit hoe.

gratis annuleren

Tijdelijk gratis annuleren bij Alamo.nl

Alamo.nl biedt nu tijdelijk een GRATIS annuleringsverzekering aan, zodat u uw huurauto gratis kunt annuleren. Weet u nog niet zeker vanaf welke vakantiebestemming u een auto gaat huren? Of twijfelt u nog of u op reis kunt? Huur dan alvast uw huurauto met onze voordelige tarieven, zodat u dat vast geregeld heeft. En mocht u uw reis toch niet maken, dan kunt u bij ons gemakkelijk uw huurauto annuleren, waarbij u het volledige huurbedrag krijgt teruggestort op uw rekening. Zo zit u nooit ergens aan vast.

het nieuwe reizen

Het nieuwe reizen

Langzaam maar zeker openen steeds meer landen de grenzen voor vakantiegangers. Maar wat betekent het nieuwe reizen en welke veiligheidsmaatregelen gelden er per bestemming?

veilig reizen per huurauto

Veilig reizen per huurauto

Nu steeds meer luchtvaartmaatschappijen hun vluchten hervatten en de grenzen weer langzaam opengaan, is er steeds meer mogelijk voor een zomervakantie in Europa. Ondanks dat alles nu ander is dan normaal, heeft u toch de vrijheid om er samen tussenuit te gaan. Wilt u graag veilig reizen op uw vakantiebestemming? Dan is juist nu het huren van een auto een hele veilige optie.

Hygiënemaatregelen

De veiligheid en hygiëne van de huurauto’s zijn altijd al een topprioriteit geweest. En nu staat Alamo ​​meer dan ooit achter die toewijding met het Complete Clean Pledge protocol.

voucher

De Alamo.nl Autohuur-voucher

Wereldwijd is er door de coronacrisis een uitzonderlijke situatie ontstaan. Kunt u als gevolg hiervan uw reis niet meer maken? Dan kunt u kiezen voor de Alamo.nl Autohuurvoucher. Met deze voucher behoudt u het volledige bedrag van de boeking en kunt u deze gebruiken voor een nieuwe reservering op een ander tijdstip en bestemming naar keuze.

corona

Coronavirus en uw huurautoreservering – veelgestelde vragen

Wereldwijd hebben wij allen te maken met de impact van corona. Wij begrijpen dat u in deze situatie met vragen kan zitten over uw reservering en we doen er alles aan u zo goed en adequaat mogelijk te helpen. Wilt u graag weer op vakantie, maar heeft u vragen over de veiligheid of de maatregelen ter plaatse? Of wilt u toch graag wijzigen of annuleren? Dan kunt u nu bij Alamo.nl gratis uw boeking wijzigen of annuleren tot 48 uur voor vertrek, waarbij u het volledige huurbedrag krijgt teruggestort.

Inter-Countries Service

Makkelijk de grens over met de Inter-Countries Service

De indrukwekkende landen Nicaragua en Costa Rica worden steeds populairder als het gaat om een reis met de huurauto door Midden-Amerika. De Inter-Countries Service van Alamo.nl maakt het een stuk makkelijker om tijdens uw reis meerdere landen te combineren. Wanneer u een one-way wilt maken tussen deze landen, dan kunt u namelijk gemakkelijk uw huurauto omruilen bij de grens.

Rondreis auto door Ierland populairder dan ooit

Rondreis auto door Ierland populairder dan ooit

Een rondreis met de auto door Ierland, in nu populairder dan ooit onder Nederlandse reizigers. Alamo.nl ziet een forse stijging in autohuur Ierland in de afgelopen zes maanden van dit jaar.

Aangepaste huurauto huren zonder extra kosten

Aangepaste auto huren zonder extra kosten

Wist u dat u via Alamo.nl een aangepaste auto kunt huren in Amerika en Canada? Er zijn meerdere opties mogelijk qua aanpassingen in de huurauto, wij bieden u daarbij graag de helpende hand. Samen kunnen wij kijken welke aanpassingen er nodig zijn en welke auto het meest geschikt is voor uw reis door Noord-Amerika. Bijkomend voordeel: u hoeft geen extra kosten te betalen voor het huren van een aangepaste auto!

Autoshuren app

Last minute een auto huren met je smartphone

Bent u nog niet zeker vanaf welke bestemming u een huurauto nodig heeft? Of bent u al ter plaatse, en besluit u toch nog een auto te willen huren? Dit kan makkelijk, snel en betrouwbaar vanaf uw smartphone met de app Autoshuren van Alamo.nl.

winterbanden

Winterbanden onder uw huurauto

Wist u dat bij sommige locaties de huurauto’s van Alamo.nl standaard zijn uitgerust met winterbanden wanneer deze verplicht zijn? Hierdoor kunt u ook bij kou en sneeuw zo veilig mogelijk de weg op. Winterbanden onder uw huurauto zorgen namelijk voor een goede wegligging, een kortere remweg en grip op de weg. Een absolute must have tijdens uw autoreis door winterse gebieden.

Autoshuren

Alamo.nl komt met autohuur app!

Vanaf vandaag is het mogelijk om uw auto gemakkelijk, snel en last minute te boeken via onze app! Alamo.nl merkte dat er een sterke behoefte is om op het laatste moment, dus voornamelijk als reizigers al aangekomen zijn op hun bestemming, een auto te huren. Voor deze vraag heeft Alamo.nl nu een app ontwikkeld: Autoshuren

auto huren in christchurch

Nieuw Zeeland nu boekbaar

Alamo.nl biedt vanaf vandaag Christchurch aan als nieuwe verhuurlocatie in Nieuw Zeeland. Het Zuidereiland staat bekend om haar fauna en afwisseling in mooie landschappen. Van Mount Cook National Park met de mooie gletsjers en fjorden en het Abel Tasman NP met mooie regenwouden en prachtige stranden. Natuurlijk is dit goed te combineren met het Noorder eiland.

Een zonnige voorjaarsvakantie met Alamo.nl!

De winter is nog in volle gang. Heeft u geen zin om te wachten tot de zomerdagen in Nederland weer aanbreken? Bij Alamo.nl kunt u een auto huren in de meest zonnige landen en gaat u altijd goed verzekerd de weg op. Pak de eerste zonnestralen tijdens de voorjaarsvakantie en ontvlucht de kou met een huurauto van Alamo.nl!

aangepaste auto's via Alamo.nl

Wij bieden aangepaste auto’s aan

Autoverhuurder Alamo.nl biedt in Amerika de mogelijkheid om zonder extra kosten aangepaste auto’s, zogenaamde mobility device equipped vehicles, te huren. Consumenten die vanwege een fysieke beperking een aanpassing aan hun auto nodig hebben kunnen onder andere het gas-en rempedaal laten verplaatsen.

auto huren op de canarische eilanden

Een auto huren op de Canarische eilanden

Autoverhuurder Alamo.nl heeft nu ook locaties op de Canarische eilanden. Vergroot uw vrijheid met een huurauto tijdens uw vakantie op één van de eilanden. Alamo.nl werkt samen met Enterprise waar u snel en gemakkelijk een huurauto kunt ophalen op de luchthavens van Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote, Fuerteventura, La Palma, El Hierro en La Gomera.

Alamo breidt aantal locaties in Australië uit

Alamo.nl breidt aantal locaties in Australië uit

Autoverhuurder Alamo.nl breidt haar autoverhuur netwerk in Australië uit. De verhuurder van auto’s heeft de afgelopen maanden niet stil gezeten. Na eerder al het aanbod in Europa fors te hebben uitgebreid, is nu ook Australië aan de beurt met meer verhuur locaties in steden als Sydney, Melbourne, Cairns en Brisbane.

Aanbod autohuur in Europa groeit

Aanbod autohuur in Europa groeit

Autoverhuurder Alamo, een van de grootste autoverhuurders in Noord-Amerika, heeft dankzij een samenwerking met Enterprise in een rap tempo haar Europese netwerk verder uitgebreid.

Alamo.nl steunt 'Wij gaan geen dekens brengen'

Alamo.nl steunt ‘Wij gaan geen dekens brengen’

‘Wij gaan geen dekens brengen’ is een initiatief van fotograaf Thijs Heslenfeld en is bedoeld om meer dan de ongelijkwaardigheid en de afhankelijkheid van de Syrische vluchtelingen te benadrukken.

Alamo rent a car 25 jaar in Nederland

Alamo rent a car 25 jaar in Nederland

Autoverhuurder Alamo is dit jaar 25 jaar actief op de Nederlandse markt. In 1990 startte Target Benelux als General Sales Agent (GSA) voor Alamo met autohuur in Amerika en Canada.

Sisters loading van for trip

Alamo.nl geeft 10 tips voor een autoreis met het gezin

Als ouder zijnde heb je het allemaal weleens meegemaakt: huilende of ruziënde kinderen op de achterbank van je auto. Of 400 keer moeten antwoorden op de vraag of het nog lang rijden is.

Autoverhuurder Alamo.nl biedt klant 24 uur tevredenheidsgarantie

Wij bieden 24 uur tevredenheidsgarantie

Na een lange vermoeiende reis naar Noord-Amerika is het enige wat de klant wil die huurauto zo snel mogelijk ophalen en naar het hotel of appartement rijden.

Enterprise, National en Alamo

Wij scoren uitstekend in autohuur onderzoek

Enterprise Rent-A-Car is het hoogst scorende autoverhuur merk in de J.D. Power 2014 North American Rental Car Satisfaction StudySM.

Alamo.nl biedt klant meer opties

Alamo.nl biedt klant meer opties

De zomer is nog maar net voorbij maar de echte fanatieke reiziger is alweer druk bezig met de voorbereidingen van een volgende vakantie. Om deze reizigers te ‘belonen’ biedt Alamo.nl haar klanten diverse extra opties.

groei in de Europese bestemmingen

Alamo.nl constateert groei in de Europese bestemmingen

2021 is nog niet voorbij, maar bij Alamo.nl wordt er toch al, ondanks of misschien juist wel dankzij corona, gesproken over een succesvol seizoen. De populaire autoverhuurder constateert een flinke toename voor de verschillende verhuurbestemmingen in Spanje, Frankrijk, Italië en Duitsland.

SUV populaire autohuurcategorie

SUV populaire autohuurcategorie

De Intermediate SUV is de meest gewilde autohuurklasse in Noord-Amerika onder klanten van Alamo.nl. In vergelijking met vorig jaar zijn de autohuurreserveringen van deze klasse met maar liefst 25% gestegen.

betaal ter plaatse in amerika of canada

Betaal lokaal in Canada en Amerika

Naast de mogelijkheid om de autohuur per factuur, IDEAL, PayPal of credit card te voldoen, biedt Alamo.nl ook de optie om een zogenaamde ‘unpaid’ boeking te maken. Hierbij betaalt de klant ter plaatse bij het ophalen van de auto in de lokale munteenheid en kan op deze manier profiteren van koersvoordeel.

autohuur trends 2014

Autohuur trends volgens Alamo.nl

Alamo.nl signaleert momenteel meerdere trends op het gebied van autohuur die op positieve wijze bijdragen aan de boekingscijfers over het eerste kwartaal van dit jaar. “De consument is inmiddels vertrouwd met het online boeken van autohuur.

Alamo.nl werkt aan klanttevredenheid

Alamo.nl werkt aan klanttevredenheid

In samenwerking met Zoover heeft autoverhuurder Alamo.nl de klanttevredenheid van haar huurders onderzocht. De inspanningen die zijn gedaan om de website gebruiksvriendelijker te maken, blijken vruchten af te werpen.

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.